Grandis siropul coroanei

Grandis Siropul Coroanei este un sirop cu continut natural de fruct, fara indulcitori artificiali si fara coloranti artificiali, cu substanta uscata de min 65%, cu arome naturale si cu un termen de valabilitate de 1 an.

Siropurile Grandis au un gust si aroma deosebita datorita folosirii unor ingrediente de cea mai buna calitate produse in Germania. Siropurile contin suc concentrat din fructe rosii (visina,coacaze,zmeura, capsuna, afina) –un ingredient produs din surse naturale.

Folosim morcovul pentru a da culoare produsului si arome naturale adica arome obtinute din fructul respectiv, aroma impletindu-se perfect cu gustul sucului concentrat de fructe.

Majoritatea ingredientelor si ambalajelor sunt achizitionate de la producatorii autohtoni si astfel sustinem economia locala si nationala. Regula numarul 1 pe care compania noastra o are in tot ceea ce intreprinde este respectarea retetelor si a conditiilor de igiena pe toate etapele de productie si ambalare/imbuteliere pentru obtinerea unor produse de cea mai buna calitate.

Toate acestea sunt premise esentiale care ne dau incredere ca Grandis Siropul Coroanei se va diferentia din primele momente de alte produse asemanatoare, avand speranta ca dupa prima sticla achiztionata veti reveni pentru o noua achizitie.