Despre Noi

Siropuri si bauturi racoritoare

Din 1992 si pana in prezent, Valeriana, producator de siropuri de fructe si bauturi racoritoare din Brasov, duce traditia mai departe. Oamenii si dorintele lor ne inspira si de dau avantul necesar pentru a crea noi siropuri concetrate  pentru prepararea bauturilor racoritoare.

Astfel, la acest moment, Valeriana produce:

  • 21 de sortimente de siropuri  pentru prepararea de bauturi tip Granita
  • 10 sortimente de bauturi racoritoare carbogazoase
  • 11 sortimente de bauturi racoritoare neacidulate

Grandis, gama de siropuri premium

In 2015 Valeriana a lansat o gama premium de sirop concentrat cu suc de fructe. Iubit atat de cei mari cat si de cei mici, siropul de fructe indulceste si inveseleste orice zi.

Cei din domeniul HORECA iubesc gama de siropuri Grandis pentru gustul intens si notele parfumate cu care imbogatesc bauturile cu sau fara alcool.

Recomandam siropurile concentrate Grandis

  • pentru consum familial
  • pentru prepararea de cocktail-uri, punch-uri cu si fara alcool, pentru ceai sau cafea
  • pentru imbogatirea limonadelor

Sucuri gata preparate

Valeriana comercializeaza o gama larga de bauturi racoritoare pe baza de sirop . Ia-le acasa si alinta-i pe cei dragi cu arome clasice sau exotice, dupa preferinte. Serveste-le reci, cu gheata si potoleste-ti setea.

Care este secretul sucurilor Valeriana? Siropul de fructe alaturi de tehnologiile folosite ne-au permis sa producem o gama variata de bauturi racoritoare de calitate si cu gust inconfundabil de fruct.

Sustinem economia locala si nationala, cele mai multe ingrediente si ambalaje sunt achizitionate de la producatorii autohtoni. Regula numarul 1 pe care compania noastra o are in tot ceea ce intreprinde este respectarea retetelor si a conditiilor de igiena pe toate etapele de productie si ambalare/imbuteliere pentru obtinerea unor produse de cea mai buna calitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.